Angyali tanácsadás

Mielőtt leszülettünk, mindannyian készítettünk egy élettervet, hogy mit szeretnénk megvalósítani, elérni ebben az inkarnációnkban. Leszületve azonban már nem emlékszünk erre, így sokszor hozunk rossz döntéseket, mellyel megnehezítjük a saját dolgunkat. Ha úgy érzed sok olyan kérdés van benned, melyre szeretnéd megkapni a választ, Uriel Arkangyal az élettervedre rálátva segíti továbbhaladásodat. Én pedig abban segítek, hogy tolmácsolom Uriel válaszait számodra.
 
Ötletek kérdésfeltevéshez:
  • Párkapcsolat: Mi a feladatunk együtt? Békülés vagy szakítás? Mikor jön el a Nagy Ő? Hogyan tudok segíteni a páromnak? Vállaltunk-e közös gyermeket?
  • Karrier: A megfelelő helyen dolgozom? Miben tudok igazán önmagam lenni? Hogyan tudom jobban csinálni? Hogyan tudok többet profitálni?
  • Családtagok: Kapcsolati problémák szülőkkel, testvérekkel, rokonokkal, barátokkal. Egészségük. Hogyan tudok segíteni nekik? Elhunytakról – leszülettek már? látnak bennünket? jól vannak?
  • Egészség: Mit tegyek, hogy meggyógyuljak? Mi okozza valójában a betegséget. Hogyan élhetek egészségesebben? Hogyan tudok leszokni…,
  • Spirituális utad: Mit tanuljak? Miben változzak? Mit jelentett ez az álom? Fura, megmagyarázhatatlan történések felfedése.
 
Nagy Jucus - angyal-közvetítő