Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlünk
a Belső Út Spirituális Központ honlapján!
 
 
2001-es megalakulásunk óta Fényt, Szeretetet és Szellemi táplálékot nyújtunk minden útkeresőnek, és fejlődési lehetőséget a már úton járóknak. Szolgáltatásaink a Test és a Lélek gyógyulását, tanfolyamaink és előadásaink a Szellemi ébredést segítik.
 
Energetikai gyógykezeléseink között megtalálható a Reiki, a Szellemgyógyászat, a Pszi-sebészet, a Kvantumgyógyászat, a Kristálygyógyászat, a Talpmasszázs, a Fül- és Testgyertyázás valamint a Tibeti hangtálas kezelés.
 
Angyali tanácsadásunkkal személyes kérdésekben fordulhattok hozzánk, melyben Uriel Arkangyal segítségével egy magasabb nézőpontból tekinthetsz rá saját életedre, problémáidra és azok megoldására.
 
Tanfolyamaink széles körben,  a legkülönbözőbb utakon segítik spirituális fejlődésedet. Legnépszerűbb tanfolyamunk, a Spirituális Önfejlesztő Tréning sokak életében jelentett pozitív áttörést. Az elméleti oktatáson túl érdekes gyakorlatokon és meditációkon keresztül tárjuk fel legbelsőbb énünket, megszabadulunk a régi rossz berögződéseinktől, melyek akadályozzák a fejlődésünket.
 
Tanulhatsz nálunk Reikit, Aktív Szellemgyógyászatot, Angyalokkal való kapcsolatfelvételt, Meditációt, Arcdiagnosztikát, Kreatív tanulást, Jobb agyféltekés rajzolást, Párkapcsolati tréninget, valamint Buddhista alaptanításokat.
 
Két hetetne minden páratlan héten pénteken, nyitott klubunkon, budapesti címünkön az érdeklődők előadásokat hallhatnak különböző spirituális témákban, és lehetőség adódik a kötetlen beszélgetésekre, közös meditációkra, mantrázásokra.
 
Ez a belső út egy olyan Szeretet-ösvény, melyen megismerheted Valódi Önmagad, feltárhatod a benned rejlő lehetőségeket, és megértheted, mi a feladatod itt a Földön.
 
Elsődleges szívügyünk Földanyánk és az emberiség gyógyítása, valamint a magasabb dimenzióba való emelkedésének segítése.
 
Mi nem reméljük a jobb világot, hanem megteremtjük!
 
Ha úgy érzed itt a helyed közöttünk és szívesen csatlakoznál hozzánk, szeretettel várunk bármelyik nyitott klubnapunkon, valamint tanfolyamainkon!
 
Nagy Jucus - a Központ vezetője