Klubunkról

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt két hetente pénteken, minden páratlan héten, 17 - 20 óráig tartó nyitott klubunkra budapesti címünkön.
 
Klubunkban a szeretet közelségét érezhetjük, ahol kellemes füstölőillat, megnyugtató relaxációs zene, és egy ízletes tea mellett kapcsolódhatunk ki, és töltődhetünk fel.
 
Szeretettel várjuk mindazokat, akik gyógyulni vágynak, akik keresik az utat belső fejlődésük felé, vagy akik szeretnének kicsit megpihenni, és megosztani gondolataikat, tapasztalataikat, spirituális élményeiket.
 
17:00 órától előadást hallgatthatunk a meghirdetett, aktuális témában. Az előadás után lehetőség van közös meditációra, gyógyító mantrázásra, bajanok éneklésére, valamint kötetlen beszélgetésekre.
 
Nincs belépő, csupán felajánlást tehetsz mely nagylelkűséged kifejeződése: 1 000 Ft, (klubtagoknak 500 Ft). Egyéb adományaidat szívesen fogadjuk, így ingyen tudjuk kezelni azokat, akik a gyógyuláshoz szükséges eszközöket nem tudják megfizetni.
 
A klub mindenki számára nyitott, bármilyen vallási vagy egyéb hovatartozás nélkül.
 
Klubunkban mindig vidám a hangulat, és mindenki tegeződik, függetlenül kortól és nemtől, így megkönnyítve ezzel a kötetlen beszélgetések kialakulását, és felvállalván azt a meggyőződésünket, hogy minden ember egyenlő.
 
Igazi, mély barátságok alakulnak ki a rendszeresen idelátogató tagok között, és mindig szívesen látjuk az új érdeklődőket is.
 
Nyitottságunk lehetővé teszi, hogy klubunkban összetalálkozzon több vallási irányzat, alternatív gyógymód és meditációs technika, melyek ma is jól megférnek egymással, elég csak megnéznünk a mosolygó arcokat egy pénteki klubnapon.
 
Nem kívánjuk egymásra erőltetni saját hitvilágunkat, nem szándékozni meggyőzni senkit egyéni álláspontunk helyességéről, hiszen tudjuk, hogy minden út, melyen szeretettel haladunk, csak jó irányba mehet.
 
Akár találkozunk, akár nem, kívánunk Neked áldott, békés, szemléletedet a lényeg felé fordító ébredést, bőséget hozó boldog életet, de leginkább azt, hogy kapjatok és adjatok nagyon sok szeretetet!
 
Nagy Jucus - klubvezető