Nagy Jucus

Nagy Jucus (Karma Pema)
 
Buddhista oktató
Reiki Mester/Tanár
Angyalközvetítő
 
1970-ben születtem Szolnokon. Tíz éves voltam, amikor egy szerencsés kimenetelű halálközeli élményben volt részem. A szerencse nem a visszatérésem volt, hanem az az áldás, hogy néhány fátyol lekerült a szemem elől, mely a másik oldalt takarja. Érzékeny lettem a láthatatlan lényekre és energiákra. Testemből kilépve láttam a körülöttem lévő embereket, és közben egy csodálatos Fény ragadott magával. A végtelen béke, boldogság és szeretet érzése még ma is élénk emlékként él bennem. Nem akartam visszajönni a Földre, de a Fény emlékeztetett, hogy még sok feladatom van.
 
1990-ben felköltöztem Budapestre, mert ide húzott valami különös erő, és azóta is itt élek. Ekkor már faltam az ezoterikus könyveket, majd elkezdtem spirituális tanfolyamokra és iskolákba járni. 2007-ben elvégeztem a Kőrösi Csoma Sándor Buddhista Egyetemet, és "Dharma oktató" lettem.
 
Sok tanítóm volt és van a mai napig is, akiknek végtelen hálával tartozom. Úgy gondolom, mindenkitől tanulhatunk valamit. Buddhista tanítóm Láma Ole Nydahl, akit nagyra becsülök, és aki által 2005-ben bodhiszattva fogadalmat tettem. Legfőbb tanítóimnak azonban azokat az embereket tartom, akik hozzám fordulnak segítségért, mert tőlük tanulok a legtöbbet.
 
2001. szeptemberében alapítottam meg a "Belső Út" Ezoterikus Klubot, hogy legyen hol összejönni beszélgetni a hasonló gondolkodású útkeresőkkel.  2013. december 1-én az ezoterikus klub, egy névváltoztatással Belső Út Spirituális Központtá alakult, ahol a korábbinál is nagyobb szeretettel várjuk az érdeklődőket.
 
Kívánom mindenkinek, hogy találja meg saját belső útját, és ha eljön hozzánk, mi segítünk ebben.
 
Nagy Jucus