Reiki I. tanfolyam

A Reiki Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszer, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható, hatékony módszer.
 
A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai.
 
A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.
 
A Reiki I-es tanfolyamon meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatáson keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámárnak és energiaszintjének lényeges megemelkedését. A gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.
 
A tanfolyamot vezeti: Nagy Jucus - Reiki Mester/Tanár