Spirituális Önfejlesztő Tréning - Haladó

 
Haladó tanfolyamunk a kezdő tréninget végzettek részére biztosít továbbtanulást, mélyebb bevezetést a spirituális világ több izgalmas területére.
 
Oktatás a kezdő tanfolyam után, ugyanazokkal a feltételekkel folytatódik.
 
A tanfolyamot vezeti: Nagy Jucus - buddhista oktató
 
A tanfolyam részletes tematikája:
 
 1. Az alvás és az álom: Miért van szükségünk az alvásra? Mi történik alvás közben? Az álom típusai és az álmodás jelentősége.A tudatos álmodás elmélete és gyakorlati módszere.
 2. A meditáció: A relaxációs módszerek hatékonysága. A vizualizációs gyakorlatok. Mi az igazi meditáció? Koncentrációs gyakorlatok. Kontemplációs gyakorlatok.
 3. A szellemgyógyászat: A szellemgyógyítás mint legősibb gyógymód. Hogyan gyógyíthatunk ezzel a technikával? Színgyógyászat. Mi a pszi-sebészet.
 4. A testelhagyás művészete: Az asztrálutazás alapjai és gyakorlati módszerei. Hogyan kezdjünk hozzá? Védelmi techikák, koncentrációs gyakorlatok.
 5. A gondolatátvitel képessége: Hogyan érzékelhetjük mások gondolatait? Az adó és a vevő szerepe. Egy gondolat vagy kép eljuttatása egy másik emberhez.
 6.  A hipnózis: A hipnózis, mint terápiás módszer. Hogyan hipnotizálhatjuk önmagunkat? Negatív programok átírása. Regressziós hipnózis - azaz előző életek feltárása hipnózissal.
 7. Egyiptom misztikus tanításai: Hogyan épültek a piramisok, és mi volt az igazi szerepük? Egyiptomi mágia és tudás. Egyiptomi istenképek. A Szfinx öröksége. A Frigyláda titka.
 8. Őseink írása: Székely-magyar rovásírás A rovásírás eredete. A betűk pontos írása. A rovásírás módja. A nap végére tudni fogod a rovásírást!
 9. Új energiák a Földön és élet más bolygókon: A bolygónkon történő változások, új energiákra való ráhangolódás. Vannak -e földönkívüli fajok, mit kell tudnunk róluk?
 10. A szellemvilág lakói és élete: A szellemvilág lényei. Elementálok, a természet szellemei, tündék, manók. Elhunyt szeretteink. Szellemek, kísértetek, energiavámpírok, démonok. Védekező technikák.
 11. A hazugság árulkodó jelei: Honnan tudod, hogy valaki nem mond igazat? Miről árulja el magát? Hogyan ismered fel ha valaki rossz szándékkal közeledik feléd?
 12. Személyes varázs: Mitől sikeresebb és vonzóbb egyik ember a másiknál? Láthatatlan tanácsadók. Vezetői képességek. Az időpocsékolás és a halogatás leküzdése. Konfliktushelyzetek megelőzése és kezelése.
 13. Arcdiagnosztika: Olvasás az arcból. Egészségi állapotunk, jellemvonásaink, szokásaink. Nagyszerű módja az önismeretnek és segítség a hétköznapi életben.
 14. Metakommunikáció: A testünk sok mindent elárul rólunk. Gesztusok, pillantások, mozdulatok jelentései.
 15. Buddhizmus: Buddha életébe és megvilágosodása. Buddhista alaptanítások: A Négy Nemes Igazság és a Nemes Nyolcrétű Ösvény. Buddhista mantrák.
 16. Hinduizmus: Bevezetés a hinduizmus alapjaiba. Védák és szent iratok. Kasztrendszer. Hindu istenek. A Krishna-tudat. Hindu mantrák és bajanok.
 17. Egészséges táplálkozás: Az egészséges táplálkozás alapjai. A vegetáriánus életmód előnyei. Hol rontjuk el? Mit együnk, mit igyunk és mikor? Nyersételek. Az éltető víz.
 18. Bolygónk a Föld: Környezettudatosság. Megújuló energiák. Mit tehetünk mi a hétköznapokban Földünkért? Új technológiák, tudatos vásárlás.
 19. Pszichodráma: Egy újabb lépés befelé, önmagadba. Pszichodráma játékok és helyzetgyakorlatok, melyek által új oldalaidat ismerheted meg.
 20. Mozgásterápia: Hogyan hat a mozgás a testre, a lélekre és a szellemre? Felszabadító technikák, a gátlások elengedése, nevetés-terápia.
 21. Érzelmi stabilitásunk: Gyakorlatok arra az időre, amikor a legnehezebb gyakorolni. zavaró érzelmeink, félelmeink.
 22. Érintés, tantra: Mi a tantra? Hitek, tévhitek. A változások okozta szenvedés. Tantrikus gyakorlatok, szeretet és együttérzés megélése.
 23. Külső harmónia - Feng Shui: Mi a Feng Shui? Hogyan használhatjuk a hétköznapokban? Hogyan teremhetünk harmóniát az otthonunkban? A helyiségek szimbólikus jelentései.
 24. Belső harmónia - Jelenben élni: Hogyan teremtsünk harmóniát az életünkben? A múlt emlékei, a jövő reményképei. Gyakorlatok a jelen megélésére. A várakozó én.