Spirituális Önfejlesztő Tréning - Kezdő

Ha úgy érzed, eljött az idő, hogy pozitív változás történjen az életedben, ha szeretnéd letenni negatív viselkedésmintáidat, ha szeretnél spirituálisan fejlődni, akkor Neked szól Spirituális Önfejlesztő Tréningünk, mely egy magasabb nézőpontból vizsgálja a földi életet, és segít, hogy megtaláld kérdéseidre a válaszokat.
 
Elméleti és gyakorlati oktatás, meditációkkal, mely sok ember életét változtatta már meg. Segítségével megtanulhatod, hogyan legyél saját magad pszichológusa. A tanfolyamon elsajátított gyakorlatok segítségével sikeresen oldhatod meg az életedben felmerülő problémákat, ezáltal emelkedik a rezgésszámod, és megteremthetsz egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet.
 
A tanfolyamok kis csoportos létszámmal indulnak, ezért ha egy csoportban a létszám betelik, a befutó jelentkezéseket már csak a következő induló csoportra tudjuk elfogadni. Előzetes bejelentkezés ezért mindenképpen szükséges. Új kezdő csoportok folyamatosan, 2 havonta indulnak.
 
Oktatás módjai:
 
Hétköznap heti egy este, 18-21 óráig a megadott napon, összesen 24 alkalommal, vagy havonta egy hétvége szombat-vasárnap 10-17 óráig, összesen 6 alkalommal.
 
A tanfolyamot vezeti: Nagy Jucus - buddhista oktató
 
A tanfolyam részletes tematikája:
 1. Az élet, mint spirituális út: Hogyan születünk le a Földre és miért? A kamra és a reinkarnáció szerepe. Rezgések, létsíkok, életünk szereplői és életcélunk.
 2. Az Univerzum Törvényei: Alapvető törvényszerűségek, melyeket ha ismersz, előnyödre válhat, és megtanulhatod irányítani az életedet. Ha nem tudsz róluk, ki vagy szolgáltatva a véletlennek és áldozattá válsz.
 3. Az élet kezdeti lépései: Gyermekkorból hozott berögződések, fóbiák és hiedelmek. Szüleink és tanítóink szerepe, tanult viselkedésminták. Énképünk.
 4. Önismeret: Az önelfogadás fontossága. Az egészséges önbizalom kialakítása és fejlesztésének módszerei. Ki vagyok én? Honnan jöttem, hová tartok?
 5. Szeretet: Milyen az Igazi Szeretet? Vajon tényleg bűnös dolog önmagunkat szeretni? Mennyire tudunk szeretni?
 6. Megbocsátás: A harag és a düh ártalmai. Kinek kell megbocsájtani és miért? A megbocsátás spirituális jelentősége és gyakorlati módszerei.
 7. A gondolat teremtő ereje: Ki a teremtő? Hogyan teremtünk? A gondolat magánélete. A pozitív gondolkodás szerepe és gyakorlati módszerei.
 8. Elménk átprogramozása: Gyakorlati módszerek életük jobbítására. Milyen programok futnak "odabent"? A lelki béke elérésének módszerei.
 9. A pozitív változás elérésének akadályai: A stressz kezelése és megelőzése. Hogyan ne gyártsunk több kifogást? Energiapazarlás felsőfokon.
 10. Célkitűzések: Mit akarsz az életedtől? Mi a siker titka? Hogyan tűzzünk ki célokat? Hogyan válthatjuk valóra álmainkat?
 11. Vallás és hit: A kettőnek mi köze van egymáshoz? Az Égeikbe vetett bizalom. Az angyalok és szellemi vezetőink szerepe az életünkben. Hogyan kérjünk segítséget?
 12. Halál: Ijesztő a halál? Hogyan tudunk segíteni egy haldoklónak? Hogyan dolgozzuk fel elvesztett szeretteink halálát? Hogyan készülhetünk fel saját halálunkra?
 13. Öngyógyítás: Az öngyógyítás egyszerű módszerei, melyre Te is képes vagy. A betegségek kialakulása és lelki okai. Egészséges táplálkozás.
 14. Gyermeknevelés: Hogyan nevelhetünk lelkileg és érzelmileg egészséges gyermekeket? Korunk gyermekei - az Új Világ teremtői: indigók, kristálygyermekek.
 15. A kommunikáció alapjai: Hogyan kommunikáljunk embertársainkkal? Mi a népszerűség titka? Hogyan építsünk gyümölcsöző kapcsolatokat?
 16. A munkahelyi kommunikáció: Hogyan jöjjek ki jobban a kollégákkal? Munkahelyi manipulációk. Munka vagy hivatás? Álmaim munkahelye.
 17. A kommunikáció egyéb módszerei: Hogyan kezeljük a kényes helyzeteket? Erőszakmentes kommunikáció. Hogyan kommunikálhatunk az állatokkal?
 18. A párkapcsolat alapjai: Mi a jó párkapcsolat titka? Hogyan találjam meg a "Nagy Ő"-t? Az ismerkedés fázisai és viselkedésminták.
 19. A párkapcsolat leggyakoribb betegségei: Hol rontjuk el? Hogyan tudok javítani jelenlegi párkapcsolatomon? Miből látod, ha már menthetetlen a kapcsolat?
 20. Kommunikációs problémák nő és férfi között: Miért nem ért meg a párom? Miért beszélünk el egymás mellett? Miért nem hallgat meg a férfi? Miért locsog annyit a nő?
 21. A kommunikációs problémák orvoslása: Megértés, tolerancia, odafigyelés, szeretet, gondoskodás. Hogy mutassuk ki a szeretetet?
 22. Gazdagság, jólét: Mi az igazi gazdagság? Hogyan válhatunk anyagilag függetlenné? Mi a pénz? Hogy teremtsünk anyagi biztonságot? A bőség titkai.
 23. Mások segítése: Kinek, mikor és hogyan tudunk segíteni? Mi a valódi segítség? Mikor ne avatkozzunk bele? Hogyan lehet jól segíteni?
 24. Tanulási képességeink növelése: A kreativitás fejlesztése. Önfejlesztő módszerek, tudatos élet.